Martı TAG gerilimi durmuyor: ''Ankara'da yapılan Martı TAG uygulaması korsancılıktır!''

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da meydana gelen ve Martı TAG sürücüsünün tartaklanmasıyla sonuçlanan olayda taksicilerden de açıklama geldi.

Martı TAG gerilimi durmuyor: ''Ankara'da yapılan Martı TAG uygulaması korsancılıktır!''
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Ankara'da bir grup taksicinin uygulamadan çağırdığı Martı TAG sürücüsünü tehdit ederek tartaklaması başta sosyal medya olmak üzere tüm ülkede tepki almıştı. Konu ile ilgili konuştuğumuz taksiciler olaya ve Martı TAG'a tepki gösterdi.

Uzun yıllardır Ankara'da taksicilik yapan Bilal Halıcı, son yaşanan olayda arkadaşlarının yaptıklarını doğru bulmadığını belirterek, yaşanan olayın aslında artık bir dışavurum olarak değerlendirdiğini ifade etti.

"YAPILAN ŞEY KORSANCILIKTIR!"

Halıcı, taksicilerin başta sosyal medya olmak üzere çok ciddi baskı altında olduklarını belirterek, bir çok arkadaşının konu ile ilgili fikirlerini dahi paylaşamadıklarını iddia etti.

"Yapılan uygulama korsancılıktır ve yasal hiçbir dayanağı yoktur!" diyen Halıcı, meselenin taksicileri artık çileden çıkardığını ve son günlerde yaşanan tehdit olayının da bu çaresizliğin dışavurumu olarak değerlendirdiğini ifade etti.

"MALİYETLERİMİZ ZATEN KAR ETMEYE FIRSAT VERMİYOR!"

Son günlerde yaşanan ekonomik sıkıntının kendilerine ciddi anlamda etkilediğini anlatan Bilal Halıcı, başta yakıt olmak üzere aracın bakımları, kasko fiyatları ve daha birçok maliyetin çok fazla arttığını dile getirerek bu korsancılığın önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

Halıcı sözlerini şöyle devam ettirdi:

"Ülkemizde şu an hiçbir sektör kar ediyoruz diyemiyor. Yaşanan ekonomik sorunlar elbette sadece tek sektörü değil tüm sektörleri etkiliyor ama bizim karşımızda ekonomik sorunlardan ziyade bir de rekabet var. Martı TAG uygulaması bizim işlerimizi ciddi anlamda etkileyecek ve bunun önleminin ,özellikle altını çizerek söylüyorum, yasal olarak alınması lazım."

NE OLMUŞTU?

Ankara'da bir grup taksici, uygulamadan çağırdığı Martı TAG sürücüsünü tehdit ederek tartaklamış ve "Arabanın kaybedeceksin, plakanı herkes bilecek, kan dökülecek bak!" gibi sözlerle tehdit etmişti.

Tehditler savuran ve küfürler eden taksicilerin görüntülerine sosyal medyadan tepki yağmıştı.

Martı'nın kurucusu Oğuz Alper Öktem de İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı etiketleyerek sosyal medya hesabından yaşanan olaya isyan etti!

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.